Skip links

Certificeringer og godkendelser
Autoriseret VVS

Autoriseret VVS i Rødovre

Leder du efter et autoriseret VVS firma i Rødovre? Så er ProVVS det rette valg for dig.

Med vores mange års erfaring i branchen har vi specialiseret os i alle former for VVS service, lige fra VVS tjek, renovering af badeværelse, varmepumper, radiator og gulvvarme, vedligeholdelse af eksisterende systemer ligeledes VVS døgnvagt. Har du større projekter som skal udføres, tilbyder vi også totalentreprise.

Vi stræber efter at give den bedste kundeservice, hvilket betyder, at vi leverer præcisionsarbejde med en hurtig leveringstid. Alle vores medarbejder er uddannede og autoriserede VVS’ere med stor teknisk know-how, så du kan stole på ProVVS til effektivt at løse din VVS arbejde i Rødovre.

VVS Service i København og omegn
Vores services

Vi kan hjælpe med

Service og reparationer

Vi hjælper både med komplekse og krævende installationsopgaver samt helt almindelige serviceopgaver.

Varmepumper

Mere bæredygtigt og driftsøkonomisk alternativ. Få hjælp til installation eller det lovmæssige årlig serviceeftersyn.

Bad og sanitet

Vi hjælper både med modernisering, etablering eller reparation af alle slags badeværelser og sanitet.

Radiator og gulvvarme

Få assistance til aftagning, montering og vedligeholdelse af ny radiator eller komplet gulvvarmesystem.

Vand, varme og gas

Få hjælp til installation, reparation, vedligeholdelse eller modernisering af alle typer varmeanlæg.

Totalentreprise

Vi har erfaring med større byggeprojekter og kan hjælpe med al omkring entrepriser.

Kundeudtalelser

Tidligere
Kunder

Vi er stolte af vores arbejde & værdsætter altid vores glade kunder. Læs vores kundeanmeldelser fra blandt andet Trustpilot.

Have a project in mind? You’re welcome to send a message or give us a call.

Autoriseret VVS i København

VVS i Rødovre med fokus på dine behov

Hos ProVVS har vi fokus på at imødekomme dine behov og ønsker med vores VVS service i Rødovre. Vi kan varetage forskellige opgaver, uanset størrelse og omfang. Vi bruger de nyeste metoder og materialer, så du kan stole på os til at levere løsninger af høj kvalitet.

Vi ved, at miljøvenlige løsninger er vigtige for enhver bolig. Derfor har vi fokus på at levere VVS service i Rødovre med fokus på dine ønsker og miljømæssig ansvarlighed. Vi anvender materialer af høj kvalitet, der er energieffektive og reducerer dine driftsomkostninger. Vi er specialiserede i at installere varmepumper, gulvvarme og andre løsninger, der hjælper dig med at reducere dine energiregninger.

Du kan stole på ProVVS til effektivt at løse alle dine VVS opgaver i Rødovre med et professionelt resultat hver gang! Vi leverer altid det bedste service til en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og lad os hjælpe dig med dine VVS behov!

Vi er officielle forhandlere

Vores sortiment af produkter spænder bredt, fra varmepumper til blødgøringsanlæg. Vi er bl.a. autoriserede forhandlere for DVI, Kinnan samt Aqua Danmark. Vi udfører rådgivning, installationer og service på deres produkter. Det er din sikkerhed & garanti for, at du undgår forkerte installationer, fejlkøb eller sågar dyre servicebesøg.

VVS i Rødovre med fordelagtige priser

Hos ProVVS tilbyder vi VVS i Rødovre til fordelagtige priser. Vi ved, at det kan være en dyr fornøjelse, når man skal få lavet VVS arbejde, så derfor vil vi altid forsøge at imødekomme dine behov og give dig den bedst mulige pris.

For at vi kan give dig en mere præcis pris på din VVS opgave, anbefaler vi, at du kontakter os.

På den måde kan vi få en nærmere indblik i, hvad du har af ønsker og behov og give dig en eksakt pris. Den endelige pris er nemlig afhængig af mange variabler, som f.eks. hvad der skal udføres, hvilke materialer, tidsforbrug mm.

Men uanset hvad du har af ønsker, skræddersyer vi altid et VVS tilbud til dig, som passer til dit behov og budget.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på dit VVS arbejde i Rødovre.

VVS i København med akut døgnvagt
Udrykning med kort varsel

Døgnvagt VVS - 24/7

Få øjeblikkelig hjælp fra en af vores uddannede & certificerede døgnvagter. Vores specialister er klar med hjælp på kort varsel. Vi klarlægger problemet samt løsningen, afgiver et straks estimat og rykker ud – en nødvendighed når situationen er presserende.

VVS i København med mange års erfaring

Kontakt ProVVS - Dit foretrukne VVS firma i Rødovre

Hvis du leder efter en professionel VVS installatør i Rødovre, kan du altid stole på ProVVS. Vi er specialiserede i at installere alle former for VVS arbejde og levere høj kvalitet service til konkurrencedygtige priser.

Vi ved, at der er mange forskellige muligheder når det kommer til VVS i Rødovre, så lad os hjælpe dig med at finde de rette løsninger for din bolig eller virksomhed.

Ligeledes tilbyder vi VVS København, Roskilde, Hillerød, Taastrup og mange andre steder på Sjælland.

Ønsker du at vide mere omkring vores service, og hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os allerede i dag. Vi giver altid en professionel rådgivning, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig.

Tidligere kunder

Tidligere
Projekter

Se et udvalg af kunder, som vi tidligere har hjulpet.

FAQ

De mest stillede spørgsmål

Uden brancheerfaring kan det være svært at vide, hvad der er op og ned. Vi har her samlet de hyppigst stillede spørgsmål og besvarer dem direkte under hvert spørgsmål.
 

Hos ProVVS er vi et hold af faguddannede, autoriserede og certificerede VVS installatører, med mange års erfaring, som brænder for vores fag. Vi er kvalitetsbevidste både i vores arbejde og udvalget af produkter som vi forhandler. Sammen med dig finder vi altid de bedste og mest driftsøkonomiske løsninger, samt assistere med rådgivning og udførelse af al slags installations- og monteringsarbejde.

Der er nogle installationsopgaver som kræver særlige uddannelser og kompetencer, for at kunne blive udført og serviceret korrekt. Der er opsat regler som bl.a. er lavet af hensyn til sikkerhed, sundhed og miljø. Sikkerhedsstyrelsen udsteder autorisationer til virksomheder som har personale, der har disse særlige uddannelser og kompetencer. Styrelsen fører løbende tilsyn med disse virksomheder. Hos ProVVS har vi de nødvendige uddannelser og særlige kompetencer, hvorfor vi er en autoriseret VVS-installatør.

VVS arbejde må ikke udføres, hvis ikke der er en autoriseret VVS installatør tilknyttet.

Hos ProVVS er vi både VE-mærket og har KMO certifikat. VE er en godkendelsesordning som udelukkende gives til installatører og monteringsvirksomheder der er de bedste indenfor faget. VE-godkendelser gives til virksomheder med dokumenterede kompetencer for installationer af vedvarendeenergianlæg som fx varmepumper, solvarme og solceller.
KMO-certifikatet er kompetenceunderstøttende for, at man korrekt og under de lovmæssige og forsvarlige forskrifter kan håndtere og installere varmepumper som indeholder kølemidler. Certifikatet er udstedt af Kølebranchens Miljøordning.

Hos ProVVS har vi mange års erfaring i branchen og har nærmest set, prøvet og løst alle tænkelige projekter og opgaver. Uanset opgavens omfang, ser vi aldrig noget som et problem, men i stedet en udfordring som skal løses. Vi er behjælpelige med både at afgive uforpligtende tilbud, bistå med almen assistance og rådgivning, samt udføre alle slags VVS-relaterede opgaver, installationer, vedligeholdelse og service.
Vores mission er at afhjælpe med de bedste løsninger, der passer til enhver økonomi og behov. Vi kan derfor både hjælpe med almen service, reparationer, fejlfinding og alt indenfor bad og sanitet. Derudover kan vi også hjælpe med alle løsninger på vand, varme og gas samt varmepumper, serviceeftersyn, radiator montering samt installation af bl.a. gulvvarme.
Vi udfører alle slags VVS-opgaver for både det offentlige, private og erhverv.

Der kan opstå problemer på alle tider af døgnet. Hos ProVVS har vi derfor bemanding på døgnet rundt. Hvis der opstår et akut behov, er vi klar til at rykke ud og hjælpe med kort varsel. Vores uddannede og certificerede døgnvagter yder øjeblikkelig assistance, hjælper med akut fejlfinding, afgiver prisoverslag samt kommer med en løsning til overkommelige og konkurrencedygtige priser. Hvis der ønskes en skræddersyetserviceaftale hvor døgnvagt er inkluderet, er det også en mulighed.

Denne hjemmeside bruger cookies til at optimere din oplevelse.