Skip links

Certificeringer og godkendelser

Professionel montering af varmepumpe

ProVVS er din autoriserede VVS og VE godkendte installatør, når det kommer til professionel montering af varmepumpe i København og omegn.

Vi er specialister i at rådgive dig om den bedste varmepumpe til netop dit behov, og sørger for at den bliver monteret korrekt og effektivt. Med en varmepumpe fra ProVVS får du ikke blot en billig og miljøvenlig varmekilde, men også en sikker og pålidelig installation.

Vores erfarne og professionelle VVS-installatører er ligeledes KMO certificerede og sørger for, at din varmepumpe bliver monteret efter alle gældende regler og standarder, så du kan nyde godt af den varme og komfort, den giver, uden bekymringer eller problemer.

Vi tilbyder også service og vedligeholdelse af varmepumper, så du kan være sikker på, at din varmepumpe altid fungerer optimalt og har en længere levetid. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dine muligheder og behov for opsætning og montering af en varmepumpe.

Montering af varmepumpe
Uforpligtende tilbud

Gratis og uforpligtende tilbud

Ønsker du et gratis og uforpligtende prisoverslag? Uanset størrelsen
på opgaven. Privat eller erhverv. Lad os kigge på det sammen.

Vi er eksperter i varmepumper!

Montering af luft til luft varmepumpe

Luft til luft varmepumper kan både køle og varme og giver en behagelig temperatur både om sommeren og vinteren.

Hos ProVVS kan vi hjælpe dig med at installere og montere en varmepumpe.

En luft til luft varmepumpe er perfekt til sommerhuset eller som supplerende varmekilde, men kan også fungere som primær varmekilde eller som et energibesparende supplement.

En luft til luft varmepumpe består af en ’udedel’ og en ’indedel’ – den del af varmepumpen der sidder udenpå huset, bruger energien fra luften udendørs til at opvarme temperaturen indendørs.

En varmepumpe er en billig og bæredygtig varmeløsning og alt efter ruminddelingen og størrelsen på din bolig, er der mulighed for at koble mere end én indedel til den del af varmepumpen der sidder uden på huset. Det vil altså sige at en luft til luft varmepumpe også kan opvarme selv større bygninger med mange rum.  

De fleste varmepumper bliver installeret i loftshøjde, men hos ProVVS kan vi hjælpe dig med lige netop den løsning du kunne tænke dig.

Læs mere om luft til luft varmepumpe.

Montering af luft til vand varmepumpe

Med en luft til vand varmepumpe genbruger du varmen i udeluften til at opvarme din bolig og dit brugsvand.

Det er en både miljøvenlig og pris besparende varmeløsning i forhold til varmekilder som oliefyr eller naturgas.

Luft til vand varmepumper virker ved at omdanne varmeenergien i udeluften til varme indendørs, samt lave varmt brugsvand.

Varmepumpen er forbundet med et centralvarmesystemet i din bolig, der sørger for at forsyne dig med varme i radiatorerne og varmt vand i hanerne via varmtvandsbeholderen.

En luft til vand varmepumpe er el-drevet og leverer 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i el-energi. Det gør den til et økonomisk og et bæredygtigt alternativ til eksempelvis oliefyr eller naturgas.

En luft til vand varmepumpe er både en bæredygtig og en billig løsning – også når det gælder investeringsomkostninger i forhold til andre energiinstallationer.

Hvis du vil høre mere om hvordan du vælger en energibesparende og bæredygtig løsning med en varmepumpe, kan du kontakte vores kundeservice på tlf. 70 60 40 35 alle hverdage mellem 7:30 –16:30.

Læs mere om luft til vand varmepumpe.

Gode grunde til at vælge en varmepumpe

– Billigt varme til dit hus

– Samme stabile ydelse i frostvejr

– Automatisk varmestyring

– Når udetemperaturen skifter, justerer varmepumpen selv effekten og giver optimalt indeklima med lavt forbrug

– Miljørigtig opvarmningsform

– Hurtig installation

Kundeudtalelser

Tidligere
Kunder

Vi er stolte af vores arbejde & værdsætter altid vores glade kunder. Læs vores kundeanmeldelser fra blandt andet Trustpilot.

Have a project in mind? You’re welcome to send a message or give us a call.

Dygtigt VVS firma i København

Vi er VE godkendt og har KMO Certifikat

Hos ProVVS er vi både autoriseret VVS, VE godkendt og har KMO certifikatet.

VE er en godkendelsesordning som udelukkende gives til installatører og monteringsvirksomheder der er de bedste indenfor faget. VE-godkendelser gives til virksomheder med dokumenterede kompetencer for installationer af vedvarende energianlæg som f.eks. varmepumpe, solvarme og solceller.

KMO certifikatet er kompetence understøttende for, at man korrekt og under de lovmæssige og forsvarlige forskrifter kan håndtere og installere varmepumper som indeholder kølemidler. Certifikatet er udstedt af Kølebranchens Miljøordning.

Derfor kan du altid regne med, at vi leverer en holdbar og bæredygtig løsning, som overholder alle regler.

Få et uforpligtende tilbud i dag!

 

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder for montering af en varmepumpe.

Vi er certificeret og erfarne indenfor området, og kan derfor sikre dig en miljørigtig og økonomisk varmeløsning for dig.

Uanset om du befinder dig i København, Amager, Frederiksberg, Roskilde eller andre lokalområder på Sjælland, står vi klar til at hjælpe dig.

Ring til os på telefon 70 60 40 35 eller send os en mail på bogholderi@provvs.dk, så hjælper vi dig gerne med at finde den bedste løsning til dig.

Autoriseret VVS i København
FAQ

De mest stillede spørgsmål

Uden brancheerfaring kan det være svært at vide, hvad der er op og ned. Vi har her samlet de hyppigst stillede spørgsmål og besvarer dem direkte under hvert spørgsmål.
 

Hos ProVVS er vi et hold af faguddannede, autoriserede og certificerede VVS installatører, med mange års erfaring, som brænder for vores fag. Vi er kvalitetsbevidste både i vores arbejde og udvalget af produkter som vi forhandler. Sammen med dig finder vi altid de bedste og mest driftsøkonomiske løsninger, samt assistere med rådgivning og udførelse af al slags installations- og monteringsarbejde.

Der er nogle installationsopgaver som kræver særlige uddannelser og kompetencer, for at kunne blive udført og serviceret korrekt. Der er opsat regler som bl.a. er lavet af hensyn til sikkerhed, sundhed og miljø. Sikkerhedsstyrelsen udsteder autorisationer til virksomheder som har personale, der har disse særlige uddannelser og kompetencer. Styrelsen fører løbende tilsyn med disse virksomheder. Hos ProVVS har vi de nødvendige uddannelser og særlige kompetencer, hvorfor vi er en autoriseret VVS-installatør.

VVS arbejde må ikke udføres, hvis ikke der er en autoriseret VVS installatør tilknyttet.

Hos ProVVS er vi både VE-mærket og har KMO certifikat. VE er en godkendelsesordning som udelukkende gives til installatører og monteringsvirksomheder der er de bedste indenfor faget. VE-godkendelser gives til virksomheder med dokumenterede kompetencer for installationer af vedvarendeenergianlæg som fx varmepumper, solvarme og solceller.
KMO-certifikatet er kompetenceunderstøttende for, at man korrekt og under de lovmæssige og forsvarlige forskrifter kan håndtere og installere varmepumper som indeholder kølemidler. Certifikatet er udstedt af Kølebranchens Miljøordning.

Hos ProVVS har vi mange års erfaring i branchen og har nærmest set, prøvet og løst alle tænkelige projekter og opgaver. Uanset opgavens omfang, ser vi aldrig noget som et problem, men i stedet en udfordring som skal løses. Vi er behjælpelige med både at afgive uforpligtende tilbud, bistå med almen assistance og rådgivning, samt udføre alle slags VVS-relaterede opgaver, installationer, vedligeholdelse og service.
Vores mission er at afhjælpe med de bedste løsninger, der passer til enhver økonomi og behov. Vi kan derfor både hjælpe med almen service, reparationer, fejlfinding og alt indenfor bad og sanitet. Derudover kan vi også hjælpe med alle løsninger på vand, varme og gas samt varmepumper, serviceeftersyn, radiator montering samt installation af bl.a. gulvvarme.
Vi udfører alle slags VVS-opgaver for både det offentlige, private og erhverv.

Der kan opstå problemer på alle tider af døgnet. Hos ProVVS har vi derfor bemanding på døgnet rundt. Hvis der opstår et akut behov, er vi klar til at rykke ud og hjælpe med kort varsel. Vores uddannede og certificerede døgnvagter yder øjeblikkelig assistance, hjælper med akut fejlfinding, afgiver prisoverslag samt kommer med en løsning til overkommelige og konkurrencedygtige priser. Hvis der ønskes en skræddersyetserviceaftale hvor døgnvagt er inkluderet, er det også en mulighed.

Denne hjemmeside bruger cookies til at optimere din oplevelse.