Skip links

Certificeringer og godkendelser
Autoriseret VVS

Professionel VVS service i dit lokalområde

Er du bosiddende i København eller andre steder på Sjælland og har brug for professionel VVS service? Så er ProVVS det rette valg for dig.

Vi er et autoriseret VVS firma, der tilbyder en bred vifte af VVS og VE services til både private og erhverv. Vi har mange års erfaring inden for branchen med alle typer VVS services og har hjulpet utallige af tilfredse kunder med vedligeholdelse af deres VVS installationer. 

Vi løser opgaver inden for bl.a. tilstoppede eller nedslidte rør, varmeanlæg, afløb, vandinstallationer, energioptimering, renovering, varmepumper, badeværelse, udskiftning og vedligeholdelse af komponenter og meget mere.

Hos ProVVS er vores fokus på at levere den bedste kvalitet og service til vores kunder. Vi har en professionel tilgang til vores arbejde og giver altid vores bedste for at sikre, at vores kunder er tilfredse med resultatet.

Uanset om du har brug for reparation eller installation af VVS-udstyr, kan du stole på os til at levere en pålidelig og effektiv løsning på alle former for VVS services.

Kontakt os i dag på telefon 70 60 40 35 eller via mail på bogholderi@provvs.dk for at få mere information om vores VVS service.

VVS Service i København og omegn

Hvilke typer af VVS service udfører ProVVS?

ProVVS tilbyder en bred vifte af VVS service til både private og erhverv i København og omegn. Vi udfører alt som installation og reparation af vand- og varmesystemer, herunder radiatorergulvvarmevarmepumpe, fjernvarme, sanitet og gasinstallationer. Vi kan også hjælpe med montering og reparere badeværelser, køkkener og andre VVS-installationer i huset samt VVS tjek. Vores erfarne og kvalificerede VVS-teknikere kan løse enhver opgave med omhu og professionalisme.

Så hvis du står og har brug for en professionel VVS service, så tøv ikke med at kontakte os. Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave uanset størrelse og omfang.

Bad og sanitet

Hos ProVVS tilbyder vi VVS service til alt inden for bad og sanitet. Vi forhandler armaturer, baderumsmøbler, sanitet og tilbehør til dit badeværelse fra alle de førende leverandører.

Hos ProVVS får du altid en badeværelsesløsning af højeste kvalitet.

VVS service med tryghed og sikkerhed i første række

Har du brug for et nyt bad, toilet eller håndvask?

Hos ProVVS går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi sørger altid for at anvende branchens bedste materialer og teknikker, så du kan være sikker på, at din VVS installation er i gode hænder.

Vi ved også, hvor vigtigt det er at have en pålidelig VVS service, derfor lytter vi til dine behov og ønsker og tilpasser vores løsninger derefter. Vi vil altid sikre, at du er tilfreds med resultatet, før vi forlader dit hjem.

Alt inden for VVS service

Lige meget omfanget af det du skal have lavet, kan du altid få hjælp hos os.

Det kan være uoverskueligt at vide hvad man selv må udføre af VVS arbejde og hvad der skal udføres af autoriserede fagfolk. Selvom du gerne selv må skifte din håndvask eller toilet, kan det være en svær og uoverskuelig opgave.

Du kan derfor ofte spare en masse tid og frustrationer ved at få en uddannet VVS installatør til at udføre selv mindre opgaver for dig.  

Hos ProVVS kan vi hurtigt løse opgaver for dig, uanset omfanget.

Vi har mange års erfaring med alt fra udskiftning af en håndvask til større og mere krævende opgaver. Når du vælger ProVVS sikrer du samtidigt at dine VVS-opgaver bliver udført lovligt og efter alle forskrifter, da vi er autoriseret og godkendt af Sikkerhedsstyrelsen.

Du kan nedenfor se et udpluk af de opgaver vi kan løse for dig:

Og meget andet!

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre om vi kan hjælpe med lige netop din opgave

Uforpligtende tilbud

Gratis og uforpligtende tilbud

Ønsker du et gratis og uforpligtende prisoverslag? Uanset størrelsen
på opgaven. Privat eller erhverv. Lad os kigge på det sammen.

Dygtigt VVS firma i København

Vandbesparende løsninger

Vand er en af de ting der er vigtig at spare på, både for at skåne miljøet såvel som økonomien. Der kan derfor både være en miljømæssig og økonomisk gevinst ved at vælge de rigtige VVS installationer.

Der findes i dag mange løsninger der sparer på vandet. Hos ProVVS er der rig mulighed for at vælge produkter der giver store vandbesvarelser.

Lige meget hvilke behov du har for VVS løsninger, kan du altid kontakte ProVVS og få et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte vores kundeservice man-fre mellem 7:30-16:30.

Ved akut behov for udførelse af VVS service kan du også kontakte døgnvagten, der står klar til at hjælpe og rykke ud alle døgnets timer.

Kundeudtalelser

Tidligere
Kunder

Vi er stolte af vores arbejde & værdsætter altid vores glade kunder. Læs vores kundeanmeldelser fra blandt andet Trustpilot.

Have a project in mind? You’re welcome to send a message or give us a call.

VVS service med døgnvagt

ProVVS tilbyder også en VVS døgnvagt service for vores kunder, så du kan altid få hjælp, når du har brug for det.

Vi forstår, at nødsituationer kan opstå på de mest uventede tidspunkter, og derfor tilbyder vi en pålidelig og hurtig service, selv uden for almindelig åbningstid.

Hvis du oplever en VVS relateret nødsituation, såsom et brudt vandrør eller en defekt varmeinstallation, kan du kontakte vores døgnvagt på telefon 70 60 40 35. Vi vil straks sende en autoriseret VVS installatør til at løse problemet og sikre, at dit hjem er sikkert og fungerer optimalt igen.

Vi er stolte af at tilbyde en pålidelig og kvalitetsorienteret VVS service til vores kunder i København og resten af Sjælland. Så hvis du står med et akut problem, så kontakt os allerede med det samme.

Autoriseret VVS i København
Få hjælp til dine VVS problemer fra en autoriseret VVS'er i København og resten af Sjælland

Få et uforpligtende tilbud på VVS service

Har du brug for en pålidelig og autoriseret VVS service i København, Roskilde, Frederiksberg, Amager, Valby eller andre lokalområder på Sjælland? Så er ProVVS det rette valg for dig.

Vores erfarne og kvalificerede VVS og VE installatører kan håndtere enhver opgave med stor erfaring uanset størrelse og omfang. Vi sørger altid for at bruge branchens bedste materialer og teknikker for at sikre den højeste kvalitet af vores arbejde.

Så hvis du står med noget VVS arbejde, som du har brug for professionel hjælp til en konkret opgave, kan du ringe til os på telefon 70 60 40 35, via mail på bogholderi@provvs.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden.

Vi står altid klar til at finde den bedste løsning for dig.

FAQ

De mest stillede spørgsmål

Uden brancheerfaring kan det være svært at vide, hvad der er op og ned. Vi har her samlet de hyppigst stillede spørgsmål og besvarer dem direkte under hvert spørgsmål.
 

Hos ProVVS er vi et hold af faguddannede, autoriserede og certificerede VVS installatører, med mange års erfaring, som brænder for vores fag. Vi er kvalitetsbevidste både i vores arbejde og udvalget af produkter som vi forhandler. Sammen med dig finder vi altid de bedste og mest driftsøkonomiske løsninger, samt assistere med rådgivning og udførelse af al slags installations- og monteringsarbejde.

Der er nogle installationsopgaver som kræver særlige uddannelser og kompetencer, for at kunne blive udført og serviceret korrekt. Der er opsat regler som bl.a. er lavet af hensyn til sikkerhed, sundhed og miljø. Sikkerhedsstyrelsen udsteder autorisationer til virksomheder som har personale, der har disse særlige uddannelser og kompetencer. Styrelsen fører løbende tilsyn med disse virksomheder. Hos ProVVS har vi de nødvendige uddannelser og særlige kompetencer, hvorfor vi er en autoriseret VVS-installatør.

VVS arbejde må ikke udføres, hvis ikke der er en autoriseret VVS installatør tilknyttet.

Hos ProVVS er vi både VE-mærket og har KMO certifikat. VE er en godkendelsesordning som udelukkende gives til installatører og monteringsvirksomheder der er de bedste indenfor faget. VE-godkendelser gives til virksomheder med dokumenterede kompetencer for installationer af vedvarendeenergianlæg som fx varmepumper, solvarme og solceller.
KMO-certifikatet er kompetenceunderstøttende for, at man korrekt og under de lovmæssige og forsvarlige forskrifter kan håndtere og installere varmepumper som indeholder kølemidler. Certifikatet er udstedt af Kølebranchens Miljøordning.

Hos ProVVS har vi mange års erfaring i branchen og har nærmest set, prøvet og løst alle tænkelige projekter og opgaver. Uanset opgavens omfang, ser vi aldrig noget som et problem, men i stedet en udfordring som skal løses. Vi er behjælpelige med både at afgive uforpligtende tilbud, bistå med almen assistance og rådgivning, samt udføre alle slags VVS-relaterede opgaver, installationer, vedligeholdelse og service.
Vores mission er at afhjælpe med de bedste løsninger, der passer til enhver økonomi og behov. Vi kan derfor både hjælpe med almen service, reparationer, fejlfinding og alt indenfor bad og sanitet. Derudover kan vi også hjælpe med alle løsninger på vand, varme og gas samt varmepumper, serviceeftersyn, radiator montering samt installation af bl.a. gulvvarme.
Vi udfører alle slags VVS-opgaver for både det offentlige, private og erhverv.

Der kan opstå problemer på alle tider af døgnet. Hos ProVVS har vi derfor bemanding på døgnet rundt. Hvis der opstår et akut behov, er vi klar til at rykke ud og hjælpe med kort varsel. Vores uddannede og certificerede døgnvagter yder øjeblikkelig assistance, hjælper med akut fejlfinding, afgiver prisoverslag samt kommer med en løsning til overkommelige og konkurrencedygtige priser. Hvis der ønskes en skræddersyetserviceaftale hvor døgnvagt er inkluderet, er det også en mulighed.

Denne hjemmeside bruger cookies til at optimere din oplevelse.