Skip links

Certificeringer og godkendelser

Hos ProVVS løser vi alle dine udfordringer inden for vand, varme og gas

Energibesparendeløsninger

Hos ProVVS er vi eksperter i varmestyring og kan vejlede og rådgive dig omkring fjernvarme, radiatorer og ventiler, varmvekslere, varmtvandsbeholdere, varmepumper og meget andet.

Vi kan derfor hjælpe med den løsning der passer til dit behov, hvis du har brug for sparring omkring varmekilder.

Uanset hvilket varmesystem du har, kan du hos os få lavet et varmetjek, så du sikrer dig at dit varmeanlæg er rigtigt indstillet, og at varmen udnyttes optimalt. På den måde sparer du mest muligt.

Hos ProVVS hjælper vi vores kunder med at skabe bæredygtige og energioptimerende løsninger.

Hvis du vælger at energioptimere dine varmekilder, kan du skåne både miljøet såvel som din varmeregning, så du ikke skal undvære varmen i de kolde måneder.

Vi er certificerede til at installere, fjerne og reparere varmesystemer.

Hvis du vil høre mere om hvordan du vælger en energibesparende og bæredygtig løsning, kan du kontakte vores kundeservice på tlf 70604035 alle hverdage mellem 7:30 – 16:30.

Ved akut behov for hjælp har du mulighed for at kontakte vores VVS døgnvagt.

Vores services

Vi kan hjælpe med

Service og reparationer

Vi hjælper både med komplekse og krævende installationsopgaver samt helt almindelige serviceopgaver.

Varmepumper

Mere bæredygtigt og driftsøkonomisk alternativ. Få hjælp til installation eller det lovmæssige årlig serviceeftersyn.

Bad og sanitet

Vi hjælper både med modernisering, etablering eller reparation af alle slags badeværelser og sanitet.

Radiator og gulvvarme

Få assistance til aftagning, montering og vedligeholdelse af ny radiator eller komplet gulvvarmesystem.

VVS tjek

Få et autoriseret VVS tjek af din ejer- eller andelsbolig.

Totalentreprise

Vi har erfaring med større byggeprojekter og kan hjælpe med al omkring entrepriser.

ProVVS sikrer holdbare installationer af gas

Gasarbejde er en af de ting der skal udføres af en certificeret VVS-installatør. Hos ProVVS har vi som autoriserede VVS-installatører mulighed for at hjælpe dig med dine gasinstallationer. Vi har mange års erfaring med vand, varme, sanitet og gas, og vores veluddannede fagfolk sørger altid for at dine gasinstallationer virker optimalt og er lavet efter alle forholdsregler.

Du kan derfor være tryg når du vælger at få udført gasarbejde af ProVVS. Vi sørger altid for at udføre arbejdet i høj kvalitet og med holdbare løsninger.

På den måde kan dit gasanlæg tjene dig optimalt mange år frem i tiden.

Vi tilbyder både større opgaver, som installation af gasfyr, men kan også hjælpe med almindelige gasinstallationer, som montering af gaskomfur, gaskogeplade, ny gasmåler, nedtagning og afpropning af gas og meget mere.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Kundeudtalelser

Tidligere
Kunder

Vi er stolte af vores arbejde & værdsætter altid vores glade kunder. Læs vores kundeanmeldelser fra blandt andet Trustpilot.

Have a project in mind? You’re welcome to send a message or give us a call.

FAQ

De mest stillede spørgsmål

Uden brancheerfaring kan det være svært at vide, hvad der er op og ned. Vi har her samlet de hyppigst stillede spørgsmål og besvarer dem direkte under hvert spørgsmål.
 

Hos ProVVS er vi et hold af faguddannede, autoriserede og certificerede VVS installatører, med mange års erfaring, som brænder for vores fag. Vi er kvalitetsbevidste både i vores arbejde og udvalget af produkter som vi forhandler. Sammen med dig finder vi altid de bedste og mest driftsøkonomiske løsninger, samt assistere med rådgivning og udførelse af al slags installations- og monteringsarbejde.

Der er nogle installationsopgaver som kræver særlige uddannelser og kompetencer, for at kunne blive udført og serviceret korrekt. Der er opsat regler som bl.a. er lavet af hensyn til sikkerhed, sundhed og miljø. Sikkerhedsstyrelsen udsteder autorisationer til virksomheder som har personale, der har disse særlige uddannelser og kompetencer. Styrelsen fører løbende tilsyn med disse virksomheder. Hos ProVVS har vi de nødvendige uddannelser og særlige kompetencer, hvorfor vi er en autoriseret VVS-installatør.

VVS arbejde må ikke udføres, hvis ikke der er en autoriseret VVS installatør tilknyttet.

Hos ProVVS er vi både VE-mærket og har KMO certifikat. VE er en godkendelsesordning som udelukkende gives til installatører og monteringsvirksomheder der er de bedste indenfor faget. VE-godkendelser gives til virksomheder med dokumenterede kompetencer for installationer af vedvarendeenergianlæg som fx varmepumper, solvarme og solceller.
KMO-certifikatet er kompetenceunderstøttende for, at man korrekt og under de lovmæssige og forsvarlige forskrifter kan håndtere og installere varmepumper som indeholder kølemidler. Certifikatet er udstedt af Kølebranchens Miljøordning.

Hos ProVVS har vi mange års erfaring i branchen og har nærmest set, prøvet og løst alle tænkelige projekter og opgaver. Uanset opgavens omfang, ser vi aldrig noget som et problem, men i stedet en udfordring som skal løses. Vi er behjælpelige med både at afgive uforpligtende tilbud, bistå med almen assistance og rådgivning, samt udføre alle slags VVS-relaterede opgaver, installationer, vedligeholdelse og service.
Vores mission er at afhjælpe med de bedste løsninger, der passer til enhver økonomi og behov. Vi kan derfor både hjælpe med almen service, reparationer, fejlfinding og alt indenfor bad og sanitet. Derudover kan vi også hjælpe med alle løsninger på vand, varme og gas samt varmepumper, serviceeftersyn, radiator montering samt installation af bl.a. gulvvarme.
Vi udfører alle slags VVS-opgaver for både det offentlige, private og erhverv.

Der kan opstå problemer på alle tider af døgnet. Hos ProVVS har vi derfor bemanding på døgnet rundt. Hvis der opstår et akut behov, er vi klar til at rykke ud og hjælpe med kort varsel. Vores uddannede og certificerede døgnvagter yder øjeblikkelig assistance, hjælper med akut fejlfinding, afgiver prisoverslag samt kommer med en løsning til overkommelige og konkurrencedygtige priser. Hvis der ønskes en skræddersyetserviceaftale hvor døgnvagt er inkluderet, er det også en mulighed.

Uforpligtende tilbud

Gratis og uforpligtende tilbud

Ønsker du et gratis og uforpligtende prisoverslag? Uanset størrelsen
på opgaven. Privat eller erhverv. Lad os kigge på det sammen.

Denne hjemmeside bruger cookies til at optimere din oplevelse.