Skip links

Certificeringer og godkendelser

Professionel renovering af badeværelse og sanitet

Har du brug for en professionel og autoriseret VVS’er til at renovere dit badeværelse? Så er ProVVS det rette valg for dig.

Vi er specialiserede i at renovere badeværelser og sanitet i København og omegn, og vi har mange års erfaring i branchen.Vi tilbyder en bred vifte af renoveringsmuligheder, så du kan få lige det badeværelse, som du går og drømmer om.

Det kan være alt fra en mindre opgradering til en totalrenovering. Vi går op i at levere en høj kvalitet af arbejde og sørger altid for at overholde tidsplaner og budgetter, så du kan være sikker på et tilfredsstillende resultat. Derudover er vi autoriserede VVS og VE installatøre, hvilken betyder, at vi kan garantere et smukt og holdbart resultat som overholder alle regler, hver gang.

Ønsker du at høre mere omkring dine muligheder for renovering af badeværelse?
Så kontakt os allerede i dag på telefon 70 60 40 35 eller send en mail til bogholderi@provvs.dk. Vi står altid klar til at rådgive og give tips dig omkring din renovering af badeværelse.

Autoriseret VVS tjek med rapport

Bad og sanitet

ProVVS tilbyder alt inden for renovering og installering af badeværelse og sanitet. Vi forhandler armaturer, ventilation, baderumsmøbler, fliser, gulve, brusekabine, bruser, sanitet og andet tilbehør til dit badeværelse fra alle de førende leverandører.

Hos ProVVS får du altid en løsning til dit badeværelse af højeste kvalitet.

Vælger du os som din foretrukne autoriserede VVS’er i København og omegn, kan du altid regne med, at vi står til rådighed med ekspertise og kommer gerne med idéer, så du kan få den mest optimale løsning til dine behov.

Få lavet dit badeværelse hos os!

Har du brug for et nyt bad, toilet, håndvask eller et helt nyt badeværelse?

Hos ProVVS har vi mange års erfaring med renovering af alt inden for bad og sanitet. Vores VVS installatører er autoriserede, og du kan derfor trygt vælge os til at udføre din næste opgave med ro i maven.

Vi sørger altid for en gnidningsfri proces, hvor god planlægning kommer til at være den bærende succesfaktor for et komplet og veludført stykke arbejde

Vores VVS installatører udfører alt fra montering af badekar, til montering af radiatorer og reparation af løbende cisterner.

Alt fra store til små opgaver

Lige meget omfanget af det du skal have lavet, kan du altid få hjælp hos os.

Det kan være uoverskueligt at vide hvad man selv må udføre af VVS arbejde og hvad der skal udføres af autoriserede fagfolk. Selvom du gerne selv må skifte din håndvask eller toilet, kan det være en svær og uoverskuelig opgave.

Du kan derfor ofte spare en masse tid og frustrationer ved at få en uddannet VVS-montør til at udføre selv mindre opgaver for dig.  

Hos ProVVS kan vi hurtigt løse opgaver for dig, uanset omfanget.

Vi har mange års erfaring med alt fra udskiftning af en håndvask til større og mere krævende opgaver. Når du vælger ProVVS sikrer du samtidigt at dine VVS-opgaver bliver udført lovligt og efter alle forskrifter, da vi er autoriseret og godkendt af Sikkerhedsstyrelsen.

Du kan nedenfor se nogle af de opgaver vi kan løse for dig:

  • Totalrenovering af badeværelse
  • Udskiftning af armaturer
  • Montering af radiator
  • Gulvvarme
  • Faldstammer
  • Vedligeholdelse af vandinstallationer

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre om vi kan hjælpe med lige netop din opgave

 
Uforpligtende tilbud

Gratis og uforpligtende tilbud

Ønsker du et gratis og uforpligtende prisoverslag? Uanset størrelsen
på opgaven. Privat eller erhverv. Lad os kigge på det sammen.

Dygtigt VVS firma i København

Vandbesparende løsninger

Vand er en af de ting der er vigtig at spare på, både for at skåne miljøet såvel som økonomien. Der kan derfor både være en miljømæssig og økonomisk gevinst ved at vælge de rigtige VVS-installationer.

Der findes i dag mange løsninger der sparer på vandet. Hos ProVVS er der rig mulighed for at vælge produkter der giver store vandbesvarelser.

Lige meget hvilke behov du har for VVS-løsninger, kan du altid kontakte ProVVS og få et uforpligtigende tilbud.

Du kan kontakte vores kundeservice man-fre mellem 7:30-16:30.

Ved akut behov for udførelse af VVS-arbejde kan du også kontakte døgnvagten der står klar til at hjælpe og rykke ud alle døgnets timer.

Kundeudtalelser

Tidligere
Kunder

Vi er stolte af vores arbejde & værdsætter altid vores glade kunder. Læs vores kundeanmeldelser fra blandt andet Trustpilot.

Have a project in mind? You’re welcome to send a message or give us a call.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Når det kommer til renovering af badeværelse, er prisen afhængig af mange forskellige faktorer. Det kan være alt fra størrelsen på badeværelset, hvilke materialer der skal bruges, og om der er behov for at flytte VVS installationer rundt. Derfor er det desværre ikke muligt at give en fast pris på renovering af badeværelse.

Men ved at vælge ProVVS som din foretrukne VVS-installatør, kan du altid få et uforpligtende tilbud på renovering af dit badeværelse til en konkurrencedygtig pris. Vi kommer gerne ud og kigger på din opgave, og efterfølgende laver vi et tilbud til dig med priser på materialer og arbejdskraft.

Vi vil altid bestræbe os på at give dig den bedste kvalitet til den bedste pris. Så tøv ikke med at kontakte os for at få et tilbud på renovering af dit badeværelse. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine VVS opgaver uanset størrelse og omfang.

Kontakt os allerede i dag på telefon 70 60 40 35 eller skriv til os på bogholderi@provvs.dk og få hjælp til renovering af badeværelse og sanitet i København og resten af Sjælland.

Vi er klar til at løse alt fra små reparationer til totalrenovering af dit badeværelse, og giver altid et uforpligtende tilbud.
Lad ProVVS klare det, så du slipper for frustration og sparer tid.

Autoriseret VVS i København
Få hjælp til dine VVS problemer fra en autoriseret VVS'er i København og resten af Sjælland

Få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse

Står du overfor en renovering af dit badeværelse, så tøv ikke med at kontakte ProVVS. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra små reparationer til totalrenoveringer, og vil altid bestræbe os på at give dig den bedste kvalitet til den bedste pris.

Kontakt os allerede i dag på telefon 70 60 40 35 eller skriv til os på bogholderi@provvs.dk og få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelset uanset om du befinder dig i København, Amager, Frederiksberg, Roskilde eller andre lokalområder på Sjælland.

Står du med et akut problem, kan du også benytte dig af vores VVS døgnvagt, som står til rådighed døgnet rundt 24/7.

FAQ

De mest stillede spørgsmål

Uden brancheerfaring kan det være svært at vide, hvad der er op og ned. Vi har her samlet de hyppigst stillede spørgsmål og besvarer dem direkte under hvert spørgsmål.
 

Hos ProVVS er vi et hold af faguddannede, autoriserede og certificerede VVS installatører, med mange års erfaring, som brænder for vores fag. Vi er kvalitetsbevidste både i vores arbejde og udvalget af produkter som vi forhandler. Sammen med dig finder vi altid de bedste og mest driftsøkonomiske løsninger, samt assistere med rådgivning og udførelse af al slags installations- og monteringsarbejde.

Der er nogle installationsopgaver som kræver særlige uddannelser og kompetencer, for at kunne blive udført og serviceret korrekt. Der er opsat regler som bl.a. er lavet af hensyn til sikkerhed, sundhed og miljø. Sikkerhedsstyrelsen udsteder autorisationer til virksomheder som har personale, der har disse særlige uddannelser og kompetencer. Styrelsen fører løbende tilsyn med disse virksomheder. Hos ProVVS har vi de nødvendige uddannelser og særlige kompetencer, hvorfor vi er en autoriseret VVS-installatør.

VVS arbejde må ikke udføres, hvis ikke der er en autoriseret VVS installatør tilknyttet.

Hos ProVVS er vi både VE-mærket og har KMO certifikat. VE er en godkendelsesordning som udelukkende gives til installatører og monteringsvirksomheder der er de bedste indenfor faget. VE-godkendelser gives til virksomheder med dokumenterede kompetencer for installationer af vedvarendeenergianlæg som fx varmepumper, solvarme og solceller.
KMO-certifikatet er kompetenceunderstøttende for, at man korrekt og under de lovmæssige og forsvarlige forskrifter kan håndtere og installere varmepumper som indeholder kølemidler. Certifikatet er udstedt af Kølebranchens Miljøordning.

Hos ProVVS har vi mange års erfaring i branchen og har nærmest set, prøvet og løst alle tænkelige projekter og opgaver. Uanset opgavens omfang, ser vi aldrig noget som et problem, men i stedet en udfordring som skal løses. Vi er behjælpelige med både at afgive uforpligtende tilbud, bistå med almen assistance og rådgivning, samt udføre alle slags VVS-relaterede opgaver, installationer, vedligeholdelse og service.
Vores mission er at afhjælpe med de bedste løsninger, der passer til enhver økonomi og behov. Vi kan derfor både hjælpe med almen service, reparationer, fejlfinding og alt indenfor bad og sanitet. Derudover kan vi også hjælpe med alle løsninger på vand, varme og gas samt varmepumper, serviceeftersyn, radiator montering samt installation af bl.a. gulvvarme.
Vi udfører alle slags VVS-opgaver for både det offentlige, private og erhverv.

Der kan opstå problemer på alle tider af døgnet. Hos ProVVS har vi derfor bemanding på døgnet rundt. Hvis der opstår et akut behov, er vi klar til at rykke ud og hjælpe med kort varsel. Vores uddannede og certificerede døgnvagter yder øjeblikkelig assistance, hjælper med akut fejlfinding, afgiver prisoverslag samt kommer med en løsning til overkommelige og konkurrencedygtige priser. Hvis der ønskes en skræddersyetserviceaftale hvor døgnvagt er inkluderet, er det også en mulighed.

Denne hjemmeside bruger cookies til at optimere din oplevelse.